"Sylvest & Bang leverede mad til vores datters konfirmation i april 2016. Maden var helt perfekt til aet selskab med både børn og voksne. Der er ingen retter, som er ligegyldige - mad fra Sylvest & Bang smager af noget! Hele forløbet omkring bestilling og levering forløb fuldstændigt problemfrit og jeg vil helt sikkert anbefale Sylvest & Bang."
Katrine Milman
"Super lækker mad, hvor vores ønsker både blev imødekommet og overgået med nogle virkelig gode forslag. Alt leveret og serveret punktligt og appetitligt anrettet. Gæsterne var meget begejstrede! Måske er børneportionerne for store i forhold til, hvor lidt især mindre børn spiser. I hvert fald havde vi rigtig meget mad til overs."
Anne Sofie
I skrivende stund har jeg benyttet Sylvest & Bang to gange - og jeg glæder mig allerede til næste gang. Flere gæster spurgte efter visitkort ,fordi maden smagte så skønt! Maden blev levereret til døren til tiden og var klar til servering.
Mette HTilfreds kunde
Det fungerer bare! Lige fra første kontakt til afsluttet selskab havde vi bare en fantastisk oplevelse. God dialog og inspiration med henblik på menuen. Vi havde bestilt et hel aftens arrangement inklusive tjenere. Vi kunne slappe helt af og koncentrerer os om vore gæster. Maden var fantastisk og meget velanrettet, vi og vore gæster var meget begejstrede. Vi kan kun på det varmest anbefale Sylvest & Bang!
Susanne & FlemmingTilfreds kunde
Nu har vi fået leveret frokost og andre bestillinger fra jer i mere end 14 dage og vi er super tilfredse med jeres altid friske og veltillavet mad. Skønt brød og kager spændende salater og dressinger. Vi mangler heller ikke mad der er nok til alle. Man kan sige at I har løftet vores frokost og det var i tide i kom på banen.
Azets Employee A/STilfreds kunde
Kære Kim og Co. Lørdag d. 25 november 2017 leverede i mad til Hannahs barnedåb. På vegne af hele selskabet, vil jeg godt sige tak for dejlig velsmagende mad, farverige salater og saftigt kød. Det er ikke sidste gang vi bestiller mad fra Sylvest og Bang! De bedste hilsner
Jan KocTilfreds kunde
"Sylvest & Bang formår at lave mad, der er varieret, og som smager af noget. Salaterne er veltilberedte og aldrig kedelige – brødet frisk og altid lækkert. Derudover er kokkene utroligt servicemindede og lytter altid, hvis der er særlige behov, der skal tages højde for. Jeg kan varmt anbefale dette køkken!"
SkabelonDesign A/STilfreds kunde
“ Perfekt mad og perfekt service, både til frokost og diverse arrangementer. Enhver opgave er blevet udført med stor præcision efter vores ønsker og til vores store tilfredsstillelse.Vi vil varmt anbefale Sylvest & Bang, hvis du ønsker at få kvalitet for dine penge."
PlandayTilfreds kunde
"Altid friske råvarer og super lækre, forskellige retter hver dag. Selv for kræsne folk er der altid noget med, som alle kan lide. Der er altid stor fleksibilitet omkring bestilling af maden. Vi har prøvet forskellige catering løsninger, men de når ikke Sylvest & Bang til knæene!"
SUPERSONIC CPHTilfreds kunde

Vi leverer også til:

PVH Denmark (Tommy Hilfiger & Calvin Klein)

SkabelonDesign

Planday

Loyalty Key

Billetto

Bang & Beenfeldt

Bestseller

Svejgaard|Galst|Qwist

Nord Gruppen

Wilke

Soundvenue

Trendsales

Moss Copenhagen

Makes You Local

Samsøe & Samsøe

Envii

IMPACT

F5

IDNA

Revolt

Laerdal Copenhagen

Copenhagen Optimization

GlobalConnect Outsourcing